Που λέτε, παιδιά, εγώ ο Έκτορας γεννήθηκα τον Οκτώβριο του 2017.  Όταν  ήμουν 38 ημερών, βαφτίστηκα “μικρός εξερευνητής” από τους γονείς μου! Ήταν το πρώτο μου ταξιδάκι, που μ’ έβαλε απευθείας σ’ αυτό τον όμορφο κόσμο των ταξιδιών.

Φυσικά, συνεχίζουμε από τότε ακάθεκτοι οι τρεις μας, να γνωρίζουμε διάφορα μέρη στην Ελλάδα και τον κόσμο. Κι ας ζορίζομαι κάποιες φορές να καθίσω ήσυχα στο αυτοκίνητο (μου αρέσει να τρέχω, βλέπετε), αγαπάω τις βόλτες μας! Θυμάμαι να κοιμάμαι στη σκηνή εκεί στο Αγιοφάραγγο της νότιας Κρήτης, να μπουσουλάω στην άμμο, και να με βουτάνε στα κρύα νερά. Μου αρέσει πολύ η φύση! Αλλά και στις πόλεις καλά περνάμε, δεν έχω παράπονο.

Μιας κι έχω τη δική μου γωνίτσα στο blog των γονιών μου, θα σας τα λέω από εδώ. Αφού δεν θα θυμάμαι πολλά πολλά, είναι κι αυτός ένας τρόπος για μένα, να διαβάζω στο μέλλον τα κατορθώματά μου 🙂

Σας αφήνω τώρα, να φάω κάτι και να παίξω, σαν παιδί κι εγώ!

Ο μικρός Έκτορας.

Μέχρι στιγμής ο Έκτορας έχει ταξιδέψει σε 23 χώρες, γνωρίζοντας ανθρώπους, ακούγοντας διάφορες γλώσσες, παίζοντας με παιδάκια στις γειτονιές του κόσμου.

————

[pt_view id=”44183129c7″]
error: Content is protected. Contact us to get a permission to use it.